Gratis adverteren
op Shoppenindestad.nl

Eigen winkelpagina
Elke stad is bereikbaar via een eigen webdomeinnaam.
Shopin—.nl of shoppenin—.nl. zo worden nu 50 grotere steden aangemaakt.
Shopindeventer.nl en Shoppeninzutphen.nl . etc.
Op deze websites vermelden wij bij aanvang al een aantal bijzondere winkels. Deze winkels hebben daarbij een eigen winkelpagina op onze website, waar veel informatie is te lezen. Naast de NAW gegevens, ook informatie – Over ons, de historie, de unieke eigenschappen van de winkel en daarbij de condities en openingsuren. De pagina kan worden voorzien van meerdere foto’s.

Gratis berichten plaatsen
Op Shoppenindestad website kunnen deze winkeliers no ook gratis elke dag aanbieding-berichten plaatsen. Het programma voorziet van een BERICHTEN pagina, waar alle berichten van alle winkels worden getoond.

Gratis producten plaatsen
Winkeliers kunnen nu ook producten gratis plaatsen op de website. Via een eigen login, kan de winkelier zelf deze plaatsen onder zijn winkelpagina. Actieproducten kunnen ook gratis worden geplaatst in de rubriek Actie Producten op Shoppenindestad.nl

Online bestellingen via Shoppenindestad website
Wilt u ook dat deze producten online kunnen worden besteld, dan bieden wij een online webshop functie, waarbij de aanvragen per email naar de winkel worden gezonden. Daarbij ontvangt de winkel de aanvraag van de klant, waarna deze kan worden benaderd voor verdere aankoop.

Eigen winkelwebsite met webshop al vanaf € 295.-
Heeft u nog geen eigen webshop om producten online te kunnen verkopen? Clarkmedia kan dit voor u verzorgen met WordPress-Woocommerce met meerdere opties voor thema presentatie voor een professionele online webshop inclusief betaalfuncties.

Studenten kunnen zéér voordelig producten op de website plaatsen:
Plaatsen van producten op een website-webshop is eenvoudig zelf te doen. Echter, wanneer je niet handig bent met een pc en fotobewerking, dan is het misschien eenvoudiger om het aan een student over te laten! Een studenten-uurloon a € 10-15 is veel voordeliger dan een reclameburo ! Informeer voor prijzen in uw stad!

Clarkmedia biedt ondersteuning hiervoor met studenten in uw eigen stad.
Studenten zijn handig en snel met pc’s en kunnen producten snel en nauwkeurig plaatsen op Shoppenindestad.nl of uw eigen webshop. Van 10 enkelvoudige producten – tot 3 a 4 stuks meervoudige producten per uur – plaatsen is goed mogelijk, wanneer foto’s-teksten en prijzen beschikbaar zijn.

Het product of pagina kan daarna jaren op de website blijven staan. Nadien kunt u zelf – of de student – opnieuw foto’s – tekst en prijzen wijzigen indien nodig.

Clarkmedia
info@clarkmedia.nl of bel even 06 16 227 933

Speciaal voor medewerkers van mkb winkeliers, heeft Clarkmedia een informatie- en instructie avond georganiseerd om met een WordPress website en Woocommerce webshop te kunnen bewerken.

Tijdens een drie uur durende presentatie wordt op een groot scherm getoond hoe je de basisvaardigheden kunt leren om pagina’s en producten te kunnen bewerken.

LEES VERDER KLIK HIER